5 Easy Facts About بیماری زونا در مردان Described
5 Easy Facts About بیماری زونا در مردان Described
Blog Article
زمانی که جویای کمک می شوند اغلب به دلیل خود بیماری نیست، بلکه به دلیل شرایطی است که همزمان با آن بیماری وجود دارد، مانند اضطراب یا افسردگی یا مشکلات دیگر
داروهای تزریقی، شامل کورتیکواستروئیدها و بیحسکنندهها
هدف اصلی ما در سایت دکتر بهشتیان ارایه خدمات و مطالب علمی و به روز به شما خواننده گرامی می باشد.
پژوهشگران هنوز علت دقیق اختلال شخصیت پارانوئید را نیافته اند، اما احتمالاً دلیل آن ترکیبی از عوامل محیطی و بیولوژیکی باشد.
به عنوان مثال، محققان شواهدی از زونا در سیستم گوارشی یافتهاند که میتواند منجر به اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و شریانهای مغز شود که ممکن است خطر سکته مغزی و جنون را افزایش دهد.
آنها ممکن است آزمایش خون را توصیه کنند، تا تعیین کنند که آیا آنتی بادی لازم برای مقابله با ویروس آبله مرغان را دارید یا خیر. اگر آنتی بادی وجود داشته باشد، این بدان معناست که فرد قبلا آبله مرغان گرفته است ولی شاید آن را به یاد نداشته باشد یا در برابر آن واکسینه شده است.
بیش از افراد عادی از حساسیت، زودرنجی، شکاکی، بدبینی و یک دندگی بهرهمند است و چه بسا همین ویژگیها و حالتهای متفاوت است که موجب شکلگیری اندیشههای عمیق در او میشود.
واکسنهایی برای کمک به جلوگیری از زونا و درد طولانی مدت عصبی که بعضاً ایجاد میشود، موجود هستند. به هر روی، برای شناخت بیشتر این عارضه با رسا همراه باشید.
بهعلاوه، متخصصان این واکسن را برای کسانی که آبله مرغان یا زونا نداشتهاند توصیه میکنند.
برای مثال کسی که دچار این توهم شدهاست که یک شخصیت مهم سیاسی یا ادبی است، میتواند در دسته مبتلایان به پارانویای مطلق بگنجد.
درمان زونا به منظور کاهش اثرات ویروس و همچنین مدیریت درد در نظر گرفته شده است. داروهای مختلفی وجود دارند که قابل استفاده هستند و پزشک در مورد بهترین گزینههای درمانی برای وضعیت خاص فرد صحبت خواهد کرد.
یک واکسن متفاوت (واکسن هرپس زوستر) برای افراد بالای ۵۰ سال که سابقهی آبله مرغان دارند و بنابراین حامل ویروس هستند، در دسترس است.
توهم توطئه زیر شاخه پارانویا میباشد.[۳] پارانویا با فوبیا تفاوت دارد. کسانی که دچار فوبیا بیماری زونا به انگلیسی چیست هستند ترس غیر منطقی دارند، اما به خاطر ترس و اضطرابشان دیگران را سرزنش نمیکنند.
نام رمز ادامه قبلا عضو شدید؟ اکنون وارد شوید